16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 жовтня 2017

    Істотних змін у формуванні податкової політики у 2018 році не передбачається. Це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації, що відбулася 2 жовтня 2017 року.

    За інформацією начальника головного управління ДФС в області Світлани Савчук, відповідно до основних напрямків бюджетної політики на 2018-2020 роки, що схвалені Кабінетом Міністрів України 14.06.2017 року, пріоритетними завданнями податкової політики уряду на 2018 рік є забезпечення стабільності подадткової системи, підвищення ефективності та полегшення податкового  адміністрування з одночасною мінімізацією можливостей для зловживання.

    Проблема масштабного екологічного лиха, спричиненого неправомірною діяльністю Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», гостро постала на початку 2017 року. Над її вирішенням спільно працювали представники виконавчої гілки влади області, органи місцевого самоврядування та небайдужа громадськість. Цьогоріч у травні також провели нараду за участі Першого віце-прем’єр міністра Степана Кубіва. Тоді в головній адмінбудівлі краю говорили про вихід із складної ситуації. Результати не забарилися – невдовзі Кабінет Міністрів України видав розпорядження, згідно з яким виділили 17 мільйонів гривень для ліквідації наслідків роботи заводу з утилізації тваринних рештків.

    Щороку вся країна у першу неділю жовтня відзначає День людей похилого віку та День ветерана! Це свято - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток краю, за багаторічну самовіддану працю, їх доброту і мудрість.

    Тільки консолідуючи зусилля усіх рівнів, та найперше громади, можна досягти бажаного результату. У цьому переконався і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, здійснивши сьогодні, 2 жовтня 2017 року, робочу поїздку на Любомльщину.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua