18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 30 січня 2018

    25 січня 2018 року на базі Луцького вищого професійного училища Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації проведено обласний конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки». У заході взяли участь вокалісти з 15 закладів професійно-технічної освіти.

    Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, з метою виявлення та підтримки обдарованої  учнівської молоді та створення  умов для самореалізації творчої  особистості в 2017-2018 навчальному році проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. У ньому взяли участь 32 учні загальноосвітніх навчальних закладів Володимир-Волинського району. Призерами стали 13 учасників.

    З 24 по 27 січня в місті Хмельницькому  відбувся всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків (еліта), молоді (200-2001 р.н.), юніорів (2002-2003 р.н.), юнаків (2004-2005 р.н.) та жінок всіх вікових груп. Від команди  Володимир-Волинської районної ДЮСШ приймали участь чотири боксери.

    29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут. Рівно 100 років тому відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.

    Саме цього дня 1918 року поблизу залізничної станції Крути, що розташована за 130 кілометрів на північний-схід від Києва, 300 курсантів військової школи, студентів і гімназистів прийняли на полі нерівний бій із майже 5-тисячною більшовицькою армією, рішуче відстоюючи право українського народу жити у власній державі. Бій тривав лише п'ять годин. У полон було захоплено і потім розстріляно 28 юнаків. Ціною свого життя юні герої зупинили наступ ворога на два дні.

    Жодних заборон на закупівлю молока – це принципова позиція Уряду. Натомість значна фінансова підтримка буде спрямована на заходи із поступового підвищення якості молочної сировини. Про це стало відомо під час брифінгу на тему «Закупівля молока у селян: міфи, страхи та реальна ситуація», що відбувся у Кабінеті Міністрів України учора, 29 січня 2018 року за участі керівництва Мінагрополітики та Держпродспоживслужби.

    Долучилися до перегляду брифінгу і фахівці управління агропромислового розвитку райдержадміністрації: начальник управління Юрій Кравчук, начальник відділу розвитку галузей агропромислового комплексу Світлана Мазурок та головний спеціаліст відділу розвитку галузей агропромислового комплексу Володимир Болотюк. 

    Сьогодні, 30 січня 2018 року відбулося спільне засідання міжвідомчої робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Одне із питань, що розглядалося - про дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці на підприємствах, установах та організаціях Березовичівської та Хобултівської сільських рад.

    Із 1 січня 2018 року розпочав працювати Державний дорожній фонд. Як результат – дороги місцевого значення передали на баланс обласної державної адміністрації. Тож питання утримання та обслуговування автомобільних доріг області в зимовий період обговорили  під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Створення якісного дорожнього полотна, продовження терміну експлуатації доріг, безпека, – ці та інші питання стали пріоритетними під час круглого столу, який відбувся минулого тижня на базі Державного агенства автомобільних доріг України з ініціативи керівництва Укравтодору та за участі голів облдержадміністрації. 29 січня 2018 року, під час оперативної наради, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів про результати обговорень та плани на перспективу.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua