16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 10 квітня 2018

    «Ми рішуче здійснюємо реформи, аби значно покращити інвестиційний клімат. Але більш ніж моїм словам, як Президента, можна довіряти оцінці Світового банку. У його рейтингу Doing Business Україна піднялася з позиції 137, до мого приходу до влади у 2013 році, на 76-ту сходинку – минулого року», - наголосив Президент Петро Порошенко в інтерв’ю німецькій діловій газеті Handelsblatt.

    18 квітня 2018 року виповнюється 100 років від дня створення Товариства Червоного Хреста України – найвпливовішої та найбільшої за чисельністю в країні громадської організації, основним завданням якої є захист життя людей, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійних лих, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України в гуманітарній сфері тощо.

    Програма «Діти Створюють Країну» – це інструмент для формування спільноти свідомих активних дітей, платформа для об’єднання, навчання та взаємодії активних однодумців з різних куточків світу, до якої на сьогоднішній день долучилося більше 500 дітей з 23 областей України, а також юних українців з Йорданії та Німеччини.

    Із початком весняно-літнього періоду пожежі, що пов’язані із випалюванням сухої трави та інших рослинних рештків стають справжнім лихом. Головною причиною виникнення таких загорань є людська недбалість і недотримання елементарних правил протипожежної безпеки. Запалюючи багаття під час відпочинку в лісі, чи спалюючи минулорічну суху рослинність в себе на городі, громадяни не замислюються над тим, що своєю поведінкою вони здатні спричинити масштабну пожежу.

    Сьогодні, 10 квітня 2018 року, в рамках призовної кампанії «Весна—2018» у Володимир-Волинському об’єднаному районному військовому комісаріаті в урочистій обстановці відбулася перша відправка призовників до Збройних сил України. Цього дня на строкову військову службу відправлено 8 юнаків із району та міста.

    Привітати їх прибули керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Степанюка та представники міської влади.

    Станом на 1 квітня  2018 року в місцевий бюджет району надійшло власних доходів по загальному фонду в сумі  1061,7 тис. грн, що становить 117,8 % до бюджетного призначення на січень-березень 2018 року та 21,4 % до призначення на 2018 рік. Про це стало відомо сьогодні, 10 квітня 2018 року, під час оперативної наради, яку провела голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    За словами начальника управління фінансів райдержадміністрації Олени Бондарук, в цілому за доходами забезпечено виконання по усіх місцевих бюджетах. Надходження районного бюджету складають 510,0 тис. гривень, що становить 23 % до річного призначення. Надходження Березовичівського  та Хобултівського сільських  бюджетів відповідно  складають 25,3 % та 31,2 % до річного призначення.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua