16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 11 червня 2018

    До уваги  власників земельних ділянок!

    Якщо у вас є державні акти  на право власності на земельну ділянку, але цій ділянці не присвоєний кадастровий номер - це означає, що відомості про таку земельну ділянку не внесені до Державного земельного кадастру.

    Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді «живих» грошей відбуватиметься на підставі заяви громадянина. 

    Урядовий проект монетизації субсидій за підсумками опалювального сезону 2017-2018 років передбачає виплату домогосподарству, яке зекономило споживання енергоресурсів житлової субсидії на опалення в еквіваленті вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії або 100 кубів природного газу.

    Нещодавно завершилася третя, остання сесія підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які у 2018-2019 н.р. викладатимуть у 1 класах і будуть впроваджувати новий Державний стандарт початкової освіти.

    Із 4 по 8 червня вчителі проходили курс навчання в НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей” с.Зимне під керівництвом обласних та районних тренерів НУШ.

    Сьогодні рівно рік, як громадяни України з біометричними паспортами отримали право на безвізові поїздки до країн Європейського Союзу, окрім Великої Британії та Ірландії, а також до Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Швейцарії, які входять до Шенгенської зони, але не є членами ЄС.

    Процес перетину державного кордону для українців став значно простішим та комфортнішим. Адже для безвізової подорожі необхідно лише мати медичну страховку, зворотні квитки та за необхідності підтвердити місце проживання у європейській країні й наявність певної суми коштів.

    За період з січня по травень 2018 року відділом ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації завантажено та опрацьовано 124 відомості періодичного поновлення відносно 810 рядків вхідних відомостей періодичного поновлення. Про це стало відомо сьогодні, 11 червня 2018 року, під час оперативної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    Володимирщина володіє величезною і різноманітною культурною спадщиною, в якій відбилася її складна, драматична історія, різнобарвна палітра спрямованих на неї в різні часи цивілізаційних впливів. Кожен пам'ятник чи споруда є символом тієї чи іншої події, епохи, котра відобразилась на житті краян й історії держави взагалі. Тож сьогодні, 11 червня 2018 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець провідний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Руденчук  інформувала присутніх про хід укладення охоронних договорів на об’єкти культурної спадщини, які розташовані у районі.

    У Держгеокадастрі відбулося засідання робочої групи з опрацювання питань, пов’язаних з організацією та проведенням загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення.

    На засіданні обговорено стан виконання робіт з оцінки, проаналізовано вжиті кроки щодо проведення ґрунтових обстежень у рамках визначених заходів з проведення оцінки, а також питання організації та строків виконання наступних етапів.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua