16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28        
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 09 лютого 2018

    Сьогодні, 9 лютого 2018 року, відбулося чергове засідання комісії з питань  соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації.

    На засіданні було розглянуто низку питань та прийнято відповідні рішення. Зокрема, за інформацією начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Наталії Голюк, 28 особам призначили  субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, на придбання  скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, виходячи з кількості осіб, які фактично проживають у житловому приміщенні. Одній особі призначили субсидію на оплату житло-комунальних послуг індивідуальному забудовнику, будинок якого не прийнято в експлуатацію. Ще одній людині призначили  субсидію на ЖКП, приміщення  яке  для обігріву використовує електроприлади.

    У Володимир-Волинській районній державній адміністрації учора, 8 лютого 2018 року, відбулася робоча зустріч з питань створення національного природного парку «Західне Побужжя» в межах району по заплавах річки Західний Буг та її притоки річки Луга.
    Робоча зустріч організована управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрації за ініціативи управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації та за участі представників Устилузької та Зимнівської об’єднаних територіальних громад.

    Володимир-Волинська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Волинській області інформує, що вчителі та викладачі, які у минулому році надавали репетиторські послуги, проте не були зареєстровані як фізичні особи - підприємці, зобов’язані включити суму таких доходів до загальногорічного оподатковуваного доходу та задекларувати їх шляхом подання до фіскальної служби декларації про майновий стан і доходи.

    Добрий день! Звертаюся до Вас за порадою. Ми багато років жили у квартирі, яку отримали ще за радянських часів. Якось про те, щоб приватизувати не задумувалися, бо й проблем було вдосталь, та грошей все не вистачало. Зараз кажуть, що можуть виселить з квартир усіх, хто ще не приватизував. Підкажіть, як нам приватизувати квартиру?

    Ольга Кашпор

    Хто має право на приватизацію?

    Громадяни України, які постійно проживають в квартирах (будинках) державного житлового фонду або перебували на обліку потребуючих поліпшення житлових умов до введення в дію Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду».

    Право на приватизацію житлових приміщень з використанням житлових чеків одержують громадяни України, які на законних підставах проживають у них.

    Кожен громадянин України має право приватизувати займане ним житло безоплатно в межах номінальної вартості житлового чеку або з частковою доплатою один раз.

    З 6 лютого до 19 березня 2018 р. триває реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року.

    Для різних категорій учасників передбачено відмінності у здійсненні процедури реєстрації.

    Постановою Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 № 15, яка набула чинності 20.01.2018 р., внесено зміни до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua