16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 05 березня 2018

    Павле Дмитровичу, вітаю Вас! Ми з моїм коханим вже майже 4 роки живемо разом, у нас вже з’явилася чудова донечка Софійка, але офіційного ще не одружені. Під час пологів скористалися послугою з отримання документів малюка в лікарні. Це було дуже зручно. Тепер от хочемо одружитися за скороченою процедурою. Скажіть, що нам для цього потрібно і де це можна зробити?

    Світлана Тереля

    Хто має право вступати в шлюб?

    Українське законодавство майже не ставить обмежень для тих, хто бажає поєднати своє життя у шлюбі. Фактично кожна особа, яка досягла 18 років та на момент подачі документів офіційно не є одруженою може створити сім’ю.

    А у окремих випадках, якщо є відповідне рішення суду про надання права на шлюб, створити сім’ю можуть навіть шістнадцятирічні.

    В області й надалі фіксують велику кількість дорожньо-транспортних пригод. Тож сьогодні, 5 березня 2018 року, під час оперативної наради, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до національної поліції, місцевих органів влади з проханням активно вести роз’яснювальну роботу щодо дотримання Правил дорожнього руху.

    Днями в Києві відбулося засідання комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуватимуть у 2018 році за рахунок коштів ДФРР. ЇЇ результати обговорили сьогодні, 5 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Група радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» випустила Довідник «Державна підтримка розвитку територій у 2018 році», де відображаються головні розпорядники коштів, посилання на нормативно-правові акти, що регламентують алгоритми доступу до ресурсів і обсяги фінансування.

    Уряд оприлюднив порядок розподілу дотацій для тваринництва.  На ці цілі на 2018 рік виділено 4 млрд грн із 6,3 млрд грн загальної суми підтримки.

    Бюджетні кошти спрямовуються на державну підтримку за такими напрямами:

    1) часткова компенсація відсоткової ставки за банківськими кредитами, залученими для покриття витрат, пов’язаних із провадженням діяльності у галузях: вівчарство, козівництво, бджільництво, звірівництво, кролівництво, шовківництво та аквакультура (далі — компенсація відсотків);

    Понеділок, 05 березня 2018 13:41

    На порядку денному - бюджетні питання

    Станом на 1 березня  2018 року в місцевий бюджет району надійшло власних доходів по загальному фонду в сумі  764,7 тис. гривень, що становить 132,3 відсотка до бюджетного призначення на січень-лютий 2018 року та 18,1 відсотка до призначення на 2018 рік. Про це стало відомо сьогодні, 5 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua