16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 02 березня 2018

    Одним із пріоритетних завдань сучасної школи є створення умов, які забезпечують виявлення та розвиток талановитих дітей, а участь у предметних олімпіадах - яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю. Тож сьогодні, 2 березня 2018 року, під час засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун відзначили кращих педагогів району, які підготували призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад.

    Сьогодні, 2 березня 2018 року, відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, участь в роботі якої взяли очільниця краю Наталія Василець та заступник голови районної ради Алла Мельник.

    На розгляд членів колегії виносилися питання щодо основних аспектів розвитку дошкільної освіти району, програми підготовки та професійного розвитку вчителів Нової української школи, розвитку позашкільної освіти краю. Також керівники презентували результативність роботи установ і закладів освіти в 2017 році та завдання на 2018 рік.

    Сьогодні, 2 березня 2018 року, відбулося розширене засідання антикризового енергетичного штабу в області, де опрацювали детальний план дій у зв’язку із введенням кризової ситуації в країні. Місцевим органам влади було запропоновано ввести жорстку економію енергоносіїв та впровадити цілий ряд заходів. Зокрема, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запропонував перенести робочий день 3 березня, призупинити до 7 березня навчання у закладах освіти та звернувся до суб’єктів господарювання, що працюють з використанням природного газу, з проханням запровадити ощадний режим використання газу. А також наголосив, що потрібно організувати постійне чергування диспетчерських та аварійних служб на всіх підприємствах енергетичної галузі.

    Стокгольмський арбітражний трибунал ухвалив рішення на користь НАК «Нафтогаз України» щодо більшості важливих питань в спорі з ПАТ «Газпром». Натомість, росіяни припинили поставки газу до України. Шляхи вирішення проблеми шукали сьогодні, 2 березня 2018 року, під час наради із обласними енергопостачальними компаніями з питань врегулювання кризових ситуацій, що відбулася під керівництвом Першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва. Зокрема, у віртуальній студії ПрАТ «Волиньобленерго» працював голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

     Переохолодження організму виникає, якщо людина тривалий час перебуває на холоді. Найчастіше замерзають люди у стані алкогольного сп'яніння. Ознаками переохолодження є озноб, тремтіння, блідість, а потім і посиніння шкіри, губ, біль у пальцях рук та ніг. При легкому переохолодженні достатньо тепло вдягнутися, випити гарячий солодкий чай або каву.
    При тривалому переохолодженні розвивається обмороження (пошкодження тканин у результаті дії низьких температур). Обмороження може виникнути не тільки при сильному морозі, а й при достатньо теплій зимовій погоді. Його розвитку сприяє вологе повітря та вітер. Причиною обмороження можуть стати мокре та тісне взуття; тривале перебування у нерухомому стані на вітрі, в снігу; хвороби, алкогольне отруєння.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua