16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 13 жовтня 2017
    П'ятниця, 13 жовтня 2017 13:37

    Пенсійний фонд інформує

    Відповідно до Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” з 1 жовтня 2017 року перераховано та осучаснено всі раніше призначені пенсії за єдиними правилами обрахунку пенсії.

    Перерахунки проведено за  матеріалами пенсійних справ в автоматизованому режимі.

     У середу, 11 жовтня 20017 року, у Будинку Просвіти м. Луцьк відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс  пісні і танцю національних меншин «Україна - наш дім». Мета проведення  якого -   патріотичне виховання молодого покоління, прищеплення любові та поваги до українського слова, культурних та духовних надбань українського народу та інших націй, виявлення творчо обдарованних дітей. До речі, на Волині мешкає 32 500 представників національних меншин.

    – Цьогоріч минає 75 років з часу створення Української повстанської армії, символічним днем заснування якої є 14 жовтня 1942 року. Військово-політична формація українського визвольного руху стала потужним захисником українства, його прав та свобод. «Відповідь нескореного народу» – таким є гасло інформаційної кампанії і саме так сьогодні пояснюється феномен УПА, – зазначила ведуча урочистої церемонії відкриття пам’ятного хреста на місці стоянки бази ОУН-УПА «Північ», що на теренах села Хотешів.

    Відтепер у Луцьку працюватиме Волинський центр слуху та мови. Офіційне відкриття закладу, що на базі Волинської обласної клінічної лікарні, відбулося сьогодні, 12 жовтня 2017 року, за участі голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика та фахівців із Республіки Польща.

    Підстав для підвищення ціни на газ в Україні наразі немає, саме тому на місцях не можна допустити росту цін на тепло та гарячу воду. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу 112.UA.

    “Не бачу жодних підстав для зміни ціни газу, – сказав Володимир Гройсман. – Важливо, щоб на місцях ніхто не допустив підвищення цін на тепло, гарячу воду. Зараз таких підстав немає”.

    «Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто будуть красти в армії, – «руки повідрубую», – відповів Президент Петро Порошенко  на запитання щодо затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання Міноборони Володимира Гулєвича.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua