16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 10 жовтня 2017

    До 1 вересня 2017 року повністю завершена робота з підготовки закладів освіти району до зими. Про це стало відомо під час засідання колегії районної державної адміністрації, яке відбулося сьогодні, 10 жовтня 2017 року.

    За словами начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петра Чуцького, у районі функціонує 30 шкіл та 14 дошкільних навчальних закладів. З них 14 шкіл і 7 ДНЗ розташовані у двох об'єднаних територіальних громадах. Станом на 28 серпня всі заклади освіти (будівлі та класи) готові до зими на 100 відсотків.

    Дружина Президента України Марина Порошенко та Віце-прем’єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко підписали Меморандум про співпрацю. Результатом взаємодії стануть розроблені типові проекти щодо нового будівництва та реконструкції будівель, споруд, приміщень закладів освіти, у тому числі пришкільних спортивних майданчиків, з урахуванням індивідуальних можливостей дітей з особливими освітніми потребами, які можуть бути запропоновані замовнику для подальшої реалізації.

    Законодавча основа нової пенсійної системи підписана, опублікована і набирає чинності відзавтра – 11 жовтня. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в своєму відеозверненні.

    «Це означає, що із завтрашнього дня (11 жовтня) ми розпочинаємо процес підвищення пенсій», – сказав Глава Уряду.

    14 жовтня – знакова дата в українському календарі. Адже на цей день припадає кілька свят: Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та створення УПА, а віднедавна ще й День захисника України. Тому в країні в цілому та в області зокрема відбудеться ряд заходів.

    Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина. Торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має, як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини. Саме тому щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

    Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, надання допомоги постраждалим, ведення превентивної роботи. Не байдужість громадськості до цього явища і візуалізація проблеми на глобальному рівні – запорука успішної боротьби з проблемою.

    Проблема транспортних перевезень не нова для Волині, однак її поступово намагаються вирішити. Часто вона включає в себе суміжні питання, наприклад, ремонт автошляхів, якість яких нерозривно пов’язано з маршрутами водіїв. Люди вказують на дорожні ділянки, які потрібно відремонтувати першочергово, а профільні структури намагаються вчасно реагувати, знаходячи на це відповідні кошти.

    Нещодавно, на сторінках незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова» з’явилася публікація під назвою «Щоб ти 5 років на Личани їздив!», де 424 мешканці села Личани, що на Ківерцівщині, звертаються до влади, аби зрозуміти: чому капітальний ремонт дороги Р-14: Журавичі-Берестяне-Цумань-Олика-Метельне-Личани відкладено. Відрізок дороги всього 3,7 км та, за словами місцевих жителів, входить до числа першочергових аварійних об’єктів.

    Вівторок, 10 жовтня 2017 16:41

    Процес децентралізації триває

    На часі активна підготовка до місцевих виборів у новостворених Зарічанській та Оваднівській громадах. Відтак, сьогодні, 10 жовтня 2017 року, відбулася робоча нарада за участі голови райдержадміністрації Наталії Василець, голови районної ради Романа Гука, начальника управління фінансів райдержадміністрації Олени Бондарук, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксани Бігун, провідного спеціаліста відділу культури та туризму РДА Галини Руденчук та голів об’єднаних територіальних громад і тих сільських рад, де об’єднання відбудеться уже зовсім скоро.

    Голова райдержадміністрації Наталія Василець 11 жовтня 2017 року проведе виїзний прийом громадян у населених пунктах Устилузької міської ради:

    - 09.00 – 09.30 –  с. Тростянка (приміщення ФАПу);

    - 09.45 – 10.15 –  с. Пархоменкове (приміщення клубу);

    - 10.30 – 11.00 –  с. Залужжя (приміщення ФАПу);

    - 11.15 – 12.00 –  м.Устилуг (приміщення міської ради).

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у відкритті “Театру на Подолі”.

    Президент наголосив, що сьогоднішнє відкриття театру є унікальним явищем, оскільки приміщення «Театру на Подолі» збудовано за кошти мецената. «За останні три роки в Україні і в Києві багато чого робиться вперше”, – зазначив Глава держави  та наголосив на важливості цієї події для культурного розвитку українців, особливо в умовах російської агресії.

    Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в рамках реформи контролюючих органів та забезпечення доброчесності у відносинах держави й бізнесу ініціював створення спільної з бізнесом робочої групи для напрацювання та внесення до Верховної Ради України проекту закону про  відповідальність працівників правоохоронних органів за неправомірні дії, зокрема неправомірні обшуки на підприємствах. Про це Глава Уряду сказав під час круглого столу «Культура доброчесності – як рушійна сила сталого розвитку», присвяченого питанням етичного ведення бізнесу в Україні. 

    Сторінка 1 із 2
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua