18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 25 березня 2019
    Понеділок, 25 березня 2019 16:21

    В Україну знову іде хвиля похолодання

    За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 26 березня, на Волині буде хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ і мокрий сніг. Видимість 2-4 км. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с.  Температура вночі  становитиме від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2-7º тепла.

    Вітряну погоду з невеликим мокрим снігом вночі та коливанням температури повітря між мінусовими та плюсовими позначками термометра синоптики прогнозують ще й на 27 березня.

    20 березня 2019 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 237 «Деякі питання виплати у 2019 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

    Відтак, встановлено розмір та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також жертвам нацистських переслідувань.

    27 червня 2019 року в м.Вільногірськ Дніпропетровської області відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант -2019» засновником якого є Ліга діячів культури України. Участь у заході візьмуть учасники з усіх регіонів України. Цей захід - чудова нагода проявити підтримку популяризації національного культурного продукту та розвитку дитячої творчості.

    На Волині планують посилити контроль над ринком автобусних пасажирських перевезень. Про це стало відомо сьогодні, 25 березня 2019 року, під час наради щодо виявлення та протидії нелегальним перевезенням. Зустріч відбулася під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося.

    Шановні працівники Служби безпеки України!

    Щиро вітаю Вас з професійним святом, яке щороку відзначають 25 березня.

    Захист національних інтересів, територіальної цілісності та державного суверенітету України є сьогодні пріоритетним завданням працівників Служби безпеки України. Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою Ви заслужили визнання і пошану українського народу.

    Сьогодні, 25 березня 2019 року, у райдержадміністрації відбулася чергова оперативна нарада, яку провела очільниця краю Наталія Василець.

    Зокрема, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та головний спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Тетяна Пастушок проінформували про стан здійснення заходів з підготовки до проведення  виборів Президента України.

    Шановні працівники Державної Служби безпеки України!

    Прийміть найщиріші слова привітань із нагоди професійного свята та слова вдячності за віддане служіння українському народові та його інтересам.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua