16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28      
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 25 лютого 2019

    Садки ще похмурі, безлисті, але в них уже починається активне життя.

    Із настанням тепла пробуджуються рослини, а  водночас оживають і шкідники саду. Їх немало. Збудники хвороб, перезимувавши на опалому листі, гілках, весною також поширюються – дощем, вітром, заражуючи молоді листочки. Особливо шкідливе зараження паршею яблуні і груші, борошнистою росою - агрусу і смородини.       

    23 лютого 2019 року відбулися змагання з волейболу в рамках районної спартакіади серед Устилузької міської та сільських рад району у спортивних залах Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Кримського та НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ» с. Льотниче, в яких взяли участь 6 команд.

    У підсумку районні перегони очолила команда села Овадне, у команди Володимир-Волинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. ІІ призове місце. Третю сходинку впевнено посіла команда із Рогожан.

    Володимир – Волинським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України протягом поточного року проводилась робота щодо забезпечення виконання планових показників по надходженню власних коштів, вжиття заходів щодо повноти та своєчасності сплати платежів, призначення та фінансування пенсій в повному розмірі. Відтак, план по надходженню власних коштів за 2018 рік виконано на 110,7%, при плані 237 383,7 тис грн надійшло 262 754,1 тис грн, що на 64 500,6 тис грн більше аналогічного періоду минулого року. Темп росту складає 132,5%. Про це стало відомо сьогодні, 25 лютого 2018 року, під час оперативної наради, яку провела голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    Проведення у селі Колодяжне Ковельського району, де розташований літературно-меморіальний музей Лесі Українки, що має найповніший в Україні фонд документів про життя і творчість поетеси, різноманітних заходів з нагоди річниць і ювілеїв дочки Прометея, стало уже доброю традицією.  Щорічно тут відбуваються конкурси читців, літературно-мистецькі свята, засідання літстудій, науково-практичні конференції всеукраїнського й світового рівнів.

    Зокрема, нещодавно у місцевому будинку культури відбувся обласний конкурс читців “Мій любий краю”, присвячений 148-й річниці від дня народження Лесі Українки.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua