18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 23 травня 2018

    У жовтні розпочнеться новий опалювальний сезон 2018-2019 років, підготовка до якого уже розпочалася на території області. Проблеми, плани та перспективи обговорили сьогодні, 23 травня 2018 року, під час засідання Антикризового енергетичного штабу. Нараду провів голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

    На початку квітня 2018 року розпочалася кампанія «Лікар для кожної сім’ї». Зокрема, як повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, уже 5 млн українців підписали декларацію зі своїми лікарями. Про це він написав у своєму Twitter.

    Що ж стосується Волині, то за даними управління охорони здоров’я облдержадміністрації, станом на 21 травня майже 94 тисячі волинян уже обрали своїх лікарів. Між іншим, обрати свого лікаря можна вже у 161 закладі надання первинної допомоги області (21- ПМСД, 140 – АЗПСМ). У системі зареєстровані понад 490 лікарів.

    Середа, 23 травня 2018 14:25

    “Лікар для кожної родини”

    З квітня 2018 року в Україні стартувала кампанія “Лікар для кожної родини”. Відтепер кожен має можливість вільно обирати свого лікаря (сімейного лікаря, терапевта чи педіатра)

    Щоб обрати лікаря, у якого ви надалі хочете обслуговуватися, потрібно взяти паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон і прийти до фахівця та підписати з ним декларацію. Для обрання лікаря дитині (педіатра) необхідно взяти ще свідоцтво про її народження. Дитину приводити необов’язково. Декларацію з лікарем в цьому випадку підписує один з батьків або інший законний представник дитини.

    Наповнення місцевих бюджетів області – головна тема оперативної наради у голови облдержадміністрації Олександра Савченка, що відбулася 22 травня 2018 року.

    На переконання керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, в наш час потрібно правильно та раціонально витрачати державні кошти. Разом із тим, на місцях потрібно працювати над шляхами наповнення місцевої казни. Відтак, голова облдержадміністрації повідомив, що відкликав рішення щодо призначення премій фактично всім головами районних державних адміністрацій за невиконання завдань щодо переукладення договорів на оренду земельних ділянок та водних об’єктів.

    Контроль якості робіт з ремонту та будівництва доріг стає неодмінною складовою масштабного процесу відновлення дорожнього господарства, започаткованого Урядом два роки тому. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

    «У нас є безпрецедентний обсяг, по якому виконуються роботи по всій країні. Зараз важливо забезпечити якість. І тут очевидна відповідальність Уряду та регіональних структур (відповідних відомств) і місцевих органів влади. Даю доручення – проаналізувати цю роботу», - сказав Володимир Гройсман.

    В Україні презентували Стратегію гендерної рівності Ради Європи на 2018-2023 роки.  Стратегія розрахована на шість років і містить стільки ж стратегічних цілей: запобігання гендерним стереотипам і сексизму та боротьба з такими явищами, запобігання насильству щодо жінок і домашньому насильству, забезпечення рівного доступу жінок до правосуддя, досягнення збалансованої участі жінок і чоловіків в ухваленні політичних і суспільних рішень, захист прав жінок-мігрантів, жінок-біженців, жінок і дівчат, які шукають притулку та реалізація стратегії досягнення гендерної рівності в усіх політиках та заходах.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua