18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 20 грудня 2017

    В умовах складної суспільно-політичної ситуації в державі, проведення антитерористичної операції в межах луганської та Донецької областей прикордонникам  вдалося забезпечити належний рівень протистояння організованій протиправній діяльності на державному кордоні. Значний внесок щодо вчасного інформування про підготовку до здійснення правопорушень на кордоні та оперативного реагування підрозділів на зміни в обстановці забезпечили дільничні інспектори прикордонної служби.

    Саме підсумки їх роботи  та роботи громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, що здійснюють свою діяльність в межах Володимир-Волинського району, підводили сьогодні, 20 грудня 2017 року, на загальних зборах, що відбулися на базі відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону.

    Будівництво нових якісних доріг – один із пріоритетних напрямків роботи Уряду та влади на місцях. Отож на Волині, протягом останніх двох років, активно працюють над покращенням дорожньої інфраструктури, ремонтуючи стратегічно важливі транспортні шляхи. Ремонтні роботи ведуться і на відрізку дороги Н-22 Луцьк–Володимир-Волинський. Цьогоріч від обласного центру до княжого граду поклали вирівнювальний шар асфальтного покриття, облаштували узбіччя доріг, проклали кабель та встановили електроопори біля населених пунктів та пішохідних переходів. Наступний рік ознаменується вкладанням основного шару асфальту, організацією з’їздів та встановленням мобільних габаритно-вагових комплексів.

    Політик, публіцист, літературний критик, шестидесятник та дисидент, ініціатор проголошення Декларації про державний суверенітет України 16 липня 1990 року та Акта проголошення Незалежності України 24 серпня 1991 року – це все про В’ячеслава Чорновола, якому 24 грудня 2017 року виповнилося б 80 років. На жаль, життя видатного українця обірвалося в далекому 1999 році.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua